rem til tannhjul
hjulfeste

JM Bildeler

Jern og Metallomsetning AS, som holder til i Larvik i Vestfold, ble i 1978 en av de første i Norge som ble offentlig godkjent biloppsamlingsplass, med mottak for biler med vrakpant.

De første årene var det en mann som tok seg av bilavdelingen. Etterspørselen etter brukte bildeler ble større og i 1991 var det tre ansatte. I januar 1993 flyttet så bilavdelingen til nabolokalene, og ble til JM-Bildeler. Det ble inngått avtale om kjøp av kollisjonsskadde biler fra If og Vår Bank Og Forsikring ble undertegnet i 1993. Nå kjøper firmaet biler fra alle forsikringsselskaper. JM-Bildeler har nå syv ansatte og tar imot ca 1600 biler i året, ca. 400 er nyere forsikrings biler.

Om oss

JM-Bildeler har to ansatte som sitter i butikken vår. De betjener telefon, e-post og kunder, samt pakker og sender deler som blir bestilt. En ansatt betjener kunder og lager. Og så har vi fire ansatte som demonterer deler.

Salg av brukte bildeler

Vi har for tiden 18000 brukte bildeler i vårt dataregistrerte lager, i tillegg har vi ca. 250 nyere forsikrings biler til demontering. Fra vår samarbeidspartner Veng kan vi bestille nye karosserideler, eksosdeler og slitedeler. Leveringstid fra Veng er et døgn så sant de har delene på lager.

Vi er også tilknyttet Norges Biloppsamleres Forening som har den største databasen av bildeler i Norge. Med over 750 000 har våre kunder tilgang til haugevis med bildeler. Bildelene kan søkes opp på www.nbfbildeler.no

  • Deler kan bestilles via e-post eller telefon. Ved bestilling av nye slitedeler vennligst oppgi registrerings nr.
  • Frakt – Lokale budbilfirmaer brukes i nærområdet. Posten kommer daglig inn og henter forsendelser. Andre transportfirmaer benyttes ved større forsendelser.
  • Delene blir sendt samme dag, så sant det lar seg gjøre, dermed har vi en kort leveringstid på brukte deler.