Bilavdelingen – Salg av brukte bildeler

JM Bildeler

Vår bilavdeling i Larvik

JM Bildeler er autorisert biloppsamler og skraphandler, som selger brukte bildeler.

Vi har i dag ca 18000 lagerførte brukte deler, og til enhver tid ca 250 nyere forsikringsbiler stående- for demontering på bestilling.

Vi er leverandør av bildeler til bruktdel.no og finndel.no

bil med brukte deler

JM Bildeler

Først ut i Norge

Jern og Metallomsetning AS, som holder til i Larvik i Vestfold, ble i 1978 en av de første i Norge som ble offentlig godkjent biloppsamlingsplass, med mottak for biler med vrakpant.

De første årene var det en mann som tok seg av bilavdelingen. Etterspørselen etter brukte bildeler ble større og i 1991 var det tre ansatte. I januar 1993 flyttet bilavdelingen til nabolokalene, og ble til JM-Bildeler. Det ble inngått avtale om kjøp av kollisjonsskadde biler. Nå kjøper firmaet biler fra alle forsikringsselskaper. JM-Bildeler har nå syv ansatte og tar imot ca 1600 biler i året, ca. 400 er nyere forsikrings biler.

mange brukte bildeler til salgs

tusenvis av deler

Salg av brukte bildeler

Veng

Vi har i dag ca 18000 lagerførte brukte deler, og til enhver tid ca 250 forsikringsbiler stående- for demontering på bestilling.
Nye karosserideler og slitedeler kan bestilles fra Veng. Bildeler sendes over hele landet. Postnord er vår leverandør av frakttjenester.

bruktdel.no

Vi er også tilknyttet Norges Biloppsamleres Forening som har den største databasen av bildeler i Norge. Med over 750 000 har våre kunder tilgang til haugevis med bildeler. Bildelene kan søkes opp på www.bruktdel.no

1. Bestilling

Deler kan bestilles via netthandel, e-post eller telefon. Ved bestilling av nye slitedeler vennligst oppgi registrerings nr.

$

2. Frakt

Frakt – Lokale budbilfirmaer brukes i nærområdet. Posten kommer daglig inn og henter forsendelser. Andre transportfirmaer benyttes ved større forsendelser. Ellers brukes PostNord.

3. Leveringstid

Delene blir sendt samme dag, så sant det lar seg gjøre, dermed har vi en kort leveringstid på brukte deler.

fjærer til bil
Våre

Mål og verdier

  • Bedriften er sertifisert etter NS-EN ISO 14001:2004, og er medlem av Norges Biloppsamlers Forening
  • Vårt mål som autorisert biloppsamlingsplass er å arbeide for et høyt kompetansenivå og ansvarsbevissthet hos våre ansatte.
  • Vi vil at du skal være fornøyd!